Jan Heestermans heeft zijn werkzaamheden als beheerder na 7 jaar beëindigd. Zijn functie is overgenomen door Ben van Steenbergen Horrocks. Hoog tijd om Ben van Steenbergen Horrocks daarom aan jullie voor te stellen.

“Hallo allemaal! Mijn naam is Ben van Steenbergen Horrocks, ben 57 jaar en woonachtig in Bavel. Ik ben 28 jaar getrouwd en vader van 3 kinderen (een zoon en dochter van 22, en een dochter van 20). Mijn vrouw is ook meteen mijn directe link naar het dorp Ulvenhout, want zij is zelf opgegroeid in de Annevillelaan.

De voetballers onder jullie kennen mij wellicht al vanuit mijn werk bij UVV ’40, waar ik momenteel wedstrijdsecretaris ben. Ook ben ik 15 jaar trainer (voetbal- en keepertrainer) en coach geweest bij VV Bavel, BSB Boeimeer en VV Baronie. Tevens ben ik vrijwilliger geweest bij Stichting Bavel 10+, een organisatie die gratis activiteiten verzorgt voor jeugd van groep 8 t/m de 2e klas middelbare school. Zoals je hieruit kunt aflezen, hou ik ervan om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten en stimuleren van plezier bij de jeugd in met name de sport. Ik ben daarnaast echt een sociaal dier en geniet van de interactie met mensen.

Bij de Pekhoeve zal ik de contactpersoon zijn voor het verhuren van de dorpskamers. Afgelopen weken ben ik door Jan wegwijs gemaakt in de Stichting en de taken die bij de functie van beheerder komen kijken. Ik heb enorm veel zin in mijn nieuwe functie als beheerder en hoop u graag te mogen begroeten!”