In januari 2021 zijn de werkzaamheden om De Karkooi te restaureren officieel begonnen. Stichting Boerderij De Pekhoeve zal samen met hun partners het pand weer in goede staat terugbrengen en daarbij zo goed als mogelijk het originele ontwerp in stand te houden. De Karkooi zal daarmee een nieuwe toekomst binnen de kern Ulvenhout tegemoet gaan!

Met de nodige vrijwilligers en met onze partners gaan we de komende maanden vol energie dit avontuur aan! Heb je zelf ook zin om een handje te komen helpen, neem contact op met de stichting! Alle kleine beetje zullen helpen!

 

Vanwege de social distancing regels zijn de maximaal aantal toegestane personen per ruimte anders dan u gewend bent.
– De Goeikamer en de Graanzolder: maximaal 10 personen
– De Schouw: maximaal 4 personen

Voor boekingen verwijzen we je graag door naar onze contactpagina, of neem tijdens kantooruren contact op met onze nieuwe beheerder Ben van Steenbergen (zie contactgegevens op de contactpagina).