Vanaf maandag 24 mei zijn de dorpskamers van Boerderij de Pekhoeve weer te huur! Wij hopen dat u allen de kamers in de boerderij weer zult gaan huren en kunt gaan genieten van de ambiance, de prachtige locatie en de lekkere koffie!

 

Wij openen uiteraard met inachtneming van de algemeen geldende coronaregels. Dus blijft thuis in geval van klachten, was op de locatie regelmatig de handen, en houdt ten allen tijde 1,5 meter afstand.

 

Vanwege de social distancing regels zijn de maximaal aantal toegestane personen per ruimte anders dan u gewend bent.
– De Goeikamer en de Graanzolder: maximaal 10 personen
– De Schouw: maximaal 4 personen

Voor boekingen verwijzen we je graag door naar onze contactpagina, of neem tijdens kantooruren contact op met onze nieuwe beheerder Ben van Steenbergen (zie contactgegevens op de contactpagina).