Een hele mooie middag beleefden we 7 juli jl. tijdens een ‘openingfeest’ van de Karkooi. Een openingsfeest was het echter niet. Het bleek echter een list om bestuurslid Johan Mulders naar de Pekhoeve te lokken. Johan, één van de drijvende krachten achter de renovatie van de Karkooi en bestuurslid van het eerste uur, werd namelijk flink in het zonnetje gezet!

Een feestelijk samenzijn in deze tijd: we waren er allemaal aan toe. En wat was het een mooie middag, waarop Johan Mulders met een list naar de Pekhoeve gelokt werd. Aldaar bleek zo’n 50 man klaar te zitten voor een uitreiking van een onderscheiding voor Johan. Na schitterende en emotionele speeches van voorzitter Kees den Bieman en hoog bezoek van burgemeester Paul Depla kreeg Johan door zijn vrouw Margriet een lintje opgespeld.

Lees hier het volledige artikel in BN  / De Stem hier.