U zult gemerkt hebben dat De Karkooi inmiddels al enkele weken in gebruik is genomen door kinderdagverblijf Boeffies & Bengeltjes en Het Ruilboek. Daarbij is ook afgelopen jaar de nieuwe speeltuin op het Pekhoeveterrein opgeleverd. Het wordt dus de hoogste tijd dit met u te vieren tijdens een groot openingsfeest op zaterdag 9 oktober.

We zullen deze dag beginnen met de formele opening speciaal voor genodigden. Vanaf 12:00 is het openingsfeest te bezoeken voor iedereen. U kunt dan de gerenoveerde Karkooi bezichtigen en eventuele vragen stellen aan de experts die de renovatie van dichtbij hebben meegemaakt. Voor de kinderen is er volop vertier in de vorm van natuurlijk de speeltuin zelf. Maar ook zullen er vanuit Breda Actief spelletjes georganiseerd worden en is er een springkussen. Om de energieniveau’s aan te vullen worden er voor de kinderen gratis pannenkoeken gebakken. Voor de volwassenen zal er bij de Boerderij tegen betaling een drankje beschikbaar zijn, zodat we met u samen nog kunnen proosten op deze heuglijke dag.

Hopelijk zien we u op 9 oktober voor de festiviteiten op het Pekhoeveterrein!