Tot ons grote verdriet is op woensdag 13 oktober Leo Suijker overleden. Leo heeft zich de aflopen jaren enorm ingezet voor allerlei werkzaamheden en initiatieven op het Perkhoeve-terrein. Hij zal door ons allen enorm gemist worden.

Leo was een zeer actieve vrijwilliger van Stichting Boerderij de Pekhoeve. Hij vervulde een voorname rol in allerlei hand- en spandiensten tijdens de renovatie en daarna ook n het onderhoud van met name de tuin van de boerderij. Gewapend met snoeischaar en een mok koffie was Leo vaak te vinden in en rond de Boerderij.

Daarnaast was Leo één van de initiatiefnemers voor de totstandkoming van het Pekhoeve-terreinplan. Meteen voegde Leo de daad bij het woord en werd hij de drijvende kracht in de realisatie van de nieuwe speeltuin op het Pekhoeve-terrein. Het was ontzettend mooi om Leo nog te kunnen zien stralen op de zonnige, feestelijke dag van de grote opening, zaterdag 9 oktober jl.

Namens Stichting Boerderij de Pekhoeve onze oprechte deelneming aan zijn dierbaren. Leo, we zullen je missen.