Het is alweer een paar maanden geleden dat de Stichting Boerderij de Pekhoeve een nieuwe voorzitter heeft gekregen. Hoog tijd om eens kennis te maken dus! Peter Claassen stelt zich even kort voor.

“Op 9 oktober 2021 heb ik Kees den Bieman opgevolgd als voorzitter van de Stichting Boerderij de Pekhoeve. Korte introductie; ik woon sedert 1990 in Ulvenhout. Van 1985 tot 2020 ben ik advocaat in Breda geweest bij Van Wijmen, wat later op ging in AKD. Op 1 januari 2020 ben ik gestopt met betalend werk en is er meer tijd gekomen voor jobs zoals bijvoorbeeld het voorzitterschap van de Stichting Boerderij de Pekhoeve.

Ik ben in zekere zin in een gespreid bedje terecht gekomen. Bestuursleden vóór mij hebben de boerderij fantastisch gerestaureerd en hetzelfde geldt voor de Karkooi. Het is nu zaak om dit mooie erfgoed goed te onderhouden zodat ons dorp er optimaal gebruik van kan maken.

Mochten vragen, gedachten, plannen of iets anders bij U opkomen mbt de Boerderij dan hoor ik dat graag.”