In de zomer van 2021 was de grote opening van de Karkooi, waar we als stichting enorm trots op zijn. Inmiddels hebben onze vaste huurders dit gerenoveerde pand een klein jaar met grote tevredenheid gebruikt. Wat velen wellicht nog niet wisten, is dat de Karkooi in de avonden ook te boeken is als dorpskamer!

’t Gerij is de ruimte in de Karkooi aan de rechterzijde en wordt elke werkdag overdag gebruikt door de vrijwilligers van de Stichting de Dorpswijzer. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de boeken van ’t Ruilboek in te zien zijn en houden toezicht op het ordelijk verloop van het brengen van “verse” boeken en het meenemen van te lezen boeken. Daarnaast heeft de leestafel met een actuele krant en desgewenst een bakje koffie of thee een belangrijke functie. De vrijwilligers zijn erg te spreken over de smaakvolle ruimte!

Minder bekend is dat deze kamer elke avond en weekend te huur is voor gezelschappen die willen vergaderen, een cursus geven of vergelijkbare activiteiten. Het lijkt het bestuur van de Boerderij ook een heel geschikte ruimte voor een (klein) muziekgezelschap, omdat er geen rechtstreekse buren zijn. Andersom is ’t Gerij dus ook een ruimte waar het stil kan zijn, en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld yoga.

Via onze beheerder kunt u meer informatie vragen over de huur van deze geweldig mooie kamer en de voorwaarden daartoe. Check de website of neem telefonisch contact op met de beheerder via nummer 06-21945935. Voor boekingen kan het contactformulier op de website ingevuld worden.

Hopelijk tot snel in ’t Gerij!