Stichting Boerderij de Pekhoeve is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen bij en in Boerderij de Pekhoeve. Heb je hier en daar nog wat tijd over, heb je groene vingers of tenminste 1 rechterhand, en vind je het leuk een bijdrage te leveren voor het in stand houden van dit prachtige rijksmonument in het hart van Ulvenhout? Neem dan contact met ons op!

We zoeken mensen die willen helpen bij het onderhoud van de tuin van de boerderij en kunnen bijspringen bij het uitvoeren van wat kleinere doe het zelfkarweitjes in en aan de gebouwen.

Het tuinonderhoud bestaat uit het bijhouden van de heggen (één maal per jaar normaal snoeien en één maal per jaar bijpunten), snoeien van de beplanting, onkruid verwijderen, het bijhouden van de grindbakken rondom de boerderij en vegen van de paden, zodat de boerderij er weer top uitziet!

Het kleinere onderhoud betreft bijvoorbeeld het vastzetten van losgelaten klinken, smeren van hang- en sluitwerk, incidenteel iets ophangen, of het fungeren als doorgeefluik over gebreken aan het bestuurslid dat de contactpersoon is. Daarbij kunnen altijd onverwachte klusjes zich aandienen.

Beide vrijwilligersfuncties zijn apart of gezamenlijk uit te voeren. Onze Stichting stelt hier de gangbare vrijwilligersvergoeding tegenover op basis van ureninzet.

 

Meer informatie kunt u krijgen door te bellen met onze secretaris Jan Heestermans via nummer 06-36198389.